Kom till Halmstad och delta på höstens viktigaste nätverksevent för innovationssystemet

Den 4-5 oktober slår portarna upp för SNITTS årskonferens, Innovation by Collaboration 2023. Denna gång på Högskolan i Halmstad – det innovationsdrivande lärosätet – som dessutom firar 40 år i år!

Med utgångspunkt i det engelska prefixet ”re” fokuserar årets Innovation by Collaboration på verben och substantiven som möjliggör att vi, gemensamt, delar och utvecklar nya arbetssätt i nya kontexter men att vi också värnar om och tar tillvara på det som redan fungerar. Ord som ”re-think, re-boost, re-make, re-boot, re-claim, re-do, re-flect, re-build, re-iterate” skapar grunden för Innovation by Collaboration 2023. Konferensen bjuder på två fullspäckade dagar där stora delar av det nationella innovationsstödsystemet samlas för att lära, inspireras och nätverka med nya och gamla kollegor. På www.snitts.se/ibyc2023/ finns mer information om konferensen: anmälan, program, talare och praktisk information. Håll utkik på sidan då den uppdateras löpande.

Frågor? Kontakta johanna@snitts.se

Vi ser fram emot att få träffa er i Halmstad!

Innovation by Collaboration, SNITTS årskonferens, har arrangerats varje år sedan 2009. Konferensen tar upp aktuella teman som skapar värde och meningsfulla möten för alla som verkar i det akademinära innovationssystemet.